XXVI. Épületgépészeti Szakmai Nap és Szakkiállítás

A kormányzati operatív törzs ajánlását elfogadva a koronavírus járvány terjedésének megelőzése, a Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói egészségi állapotának védelme érdekében Tanszékünk a XXVI. Épületgépészeti Szakmai Nap rendezvényt sajnálattal lemondja.

 

Kedves Kollégák!
Örömmel tudatjuk, és egyben figyelmükbe ajánljuk, hogy 2020. május 7-én immár 26. alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben az Épületgépészeti Szakmai Nap és Szakkiállítás. 

Rendezvényünkön számos cég képviselteti magát, többek közt a lég-klímatechnika, fűtéstechnika, vízellátás, szabályozás- és méréstechnika, épületgépészeti rendszerek automatizálása szakterületekről.
Az Épületgépészeti Szakmai Napon a kiállító cégek képviselőivel személyesen is találkozhatunk.
A mindenki számára ingyenesen látogatható Kiállítás megnyitója 9:00 órakor kezdődik. 

A Szakmai Napon 10:00-17:00 óra közt színvonalas szakmai előadások hangzanak el, melyeken a részvétel díjmentes.

Helyszín: Debreceni Egyetem Műszaki Kar (4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4).

Szeretettel várjuk a szakmagyakorlókat, illetve az épületgépészeti rendszerek és berendezések iránt érdeklődőket!
 

Frissítés dátuma: 2022.03.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.